• Slide 1

  Om oss

  På vår mottagning vill vi erbjuda ett personligt bemötande.
  Våra honnörsord är:
  Kompetens
  Erfarenhet
  Kontinuitet

Vi som är ansvariga för verksamheten på Liby & Rönndahl Läkarmottagning heter Lars Rönndahl,  Janne Friis-Liby och Lars Cange, specialister i Allmänmedicin och Öron-Näsa-Hals.

Tillsammans har vi mer än 50 års erfarenhet av att arbeta som läkare i Göteborg. Under dessa år har vi tillförskaffat oss en bred erfarenhet och gedigen kompetens inom respektive specialistområde. Vi har också utvecklat goda nätverk och kontakter med andra specialistläkare i Göteborg med omnejd.

om-oss-bild

År 2010 öppnade vi dörrarna till Liby & Rönndahl Läkarmottagning

Vi har sedan dess ökat vår kompetens och tillgänglighet på ÖNH-sidan genom att två väl ansedda och meriterade kollegor, dr. Helena Thorén (2014) och dr. Lars Cange, (2017) har anslutit till vårt team. Vi kan därför erbjuda korta väntetider för patienter med ÖNH-besvär.

Tillsammans med vår kompetenta personal, nyttjar vi våra kunskaper och erfarenheter på ett sådant sätt att du som patient hamnar i självklart fokus.

Vår målsättning är att du skall känna dig trygg och omhändertagen och naturligtvis får du träffa samma doktor vid dina besök.
Mottagningen finns i hjärtat av Göteborg på Kungsgatan 32, i en personlig, trivsam och modern miljö.

Vi välkomnar Dig som privatperson, Ditt företag och även kunder med privat sjukvårdsförsäkring.

Lars Rönndahl

Lars Rönndahl

Doktor Lars Rönndahl är vår specialist i allmänmedicin. Han handlägger den löpande sjukvården och hälsokontrollerna. Lars Rönndahl är specialist inom allmänmedicin sedan 25 år och har jobbat som privatläkare sedan år 2000. Han har också jobbat på samtliga sjukhus i Göteborg, dvs Sahlgrenska, Mölndal och Östra sjukhuset. Specialintresse/kunskap inom astma/KOL och allergi. Arbetar även mycket med riskfaktorer inom hjärt-kärl-området. Delägare i Liby-Rönndahl Läkarmottagning.

Janne Friis-Liby

Janne Friis-Liby

Janne Friis-Liby är specialist i Öron-näs-och hals-sjukdomar sedan 25 år. Specialintresse för örats yrselsjukdomar, patienter med röstproblem, barns ÖNH-problem, och utredning av snarkningar/sömnapné. Jobbar mycket med bland annat med rösterna hos sångarna och skådespelarna på GöteborgsOperan, Lorensbergs- och Stadsteatern. Ansvarig för nationella kurser för blivande allmänläkare, och är redaktör för svensk lärobok i ÖNH-sjukdomar. Delägare i Liby-Rönndahl Läkarmottagning.

Helena Thorén

Helena Thorén

Specialist inom Öron-näs och halssjukdomar. Helena Thorén är även hon Öron-näs-och halsspecialist. Tidigare arbetat på Mölndals sjukhus mellan 1987-2014. Arbetar med allmän ÖNH och mycket med barn. Helena har arbetat med oss sedan 2014 och hälsar gamla som nya patienter välkomna.

Lars Cange

Lars Cange

Specialist i Öron, Näs- och Halssjukdomar. Lars blev specialistkirurg i Öron, Näs- och Halssjukdomar 1997. Han har över femton års arbetserfarenhet på Sahlgrenska Universitetssjukhuset med spetskompetens i utredning och kirurgisk behandling av tumörsjukdomar i huvud-halsregionen samt sväljningsproblem. Har innan han kom till oss drivit egen ÖNH-praktik i Varberg i 5 år och har under denna period arbetat med allmän ÖNH med inriktning mot yrsel och röststörningar. Lars Cange är även delägare i Liby & Rönndahl Läkarmottagning

Leg. sjuksköterska/teamledare Marie

Leg. sjuksköterska/teamledare Marie

Marie är sjuksköterska sedan 1998 och har jobbat många år inom primärvården. Hon har hand om provtagning, våra diagnostiska undersökningar samt sköter vår vaccinationsverksamhet. Det är också Marie du har kontakt med när det gäller bokning av hälsokontroller för Ditt företag.

Undersköterska Karin

Undersköterska Karin

Karin är vår undersköterska och har tidigare jobbat både på Öron- näs- och halsklinik och hudklinik på Sahlgrenska. Hon har också ett förflutet inom barnomsorg och värnar mycket för våra små patienter. Sköter om provtagning och receptionen.

Medicinsk sekreterare Ulrika

Medicinsk sekreterare Ulrika

Ulrika Ringvall, som är vår medicinska sekreterare. Hon har jobbat på både Ögonkliniken och Öron- näs- halskliniken på Mölndal samt inom allmänmedicin i många år. Du träffar Ulrika i receptionen när hon inte skriver journalanteckningar. Hon svarar också i telefonen under telefontiden vissa dagar.

Medicinsk sekreterare Karin W

Karin är medicinska sekreterare och har arbetat många år inom sekreteraryrket. Senast arbetade hon hos neurolog Stig Svensson som hade mottagning en våning ovanför oss. Du träffar Karin i receptionen när hon inte skriver journalanteckningar.